Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 23. novembar 2014.

Horoskop za nedelju, 23. novembar 2014.

Horoskop za nedelju, 23. novembar 2014.

Obogatiti sebe, razmeniti iskustva, ali ne nametati svoje mišljenje i ne dozvoliti da nas previše mogućih puteva skrene sa našeg.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako uživate u filozofskim razgovorima, otkrićete da danas imate mnogo više sagovornika nego inače. Ljudi će želeti da razgovaraju na mnoge teme koje ih obično ne zanimaju i, što je još verovatnije, za koje obično nemaju vremena.

Zaista, danas mnogo možemo da naučimo jedni od drugih. Pitanje je samo da li smo spremni da slušamo drugog, a naročito, da li smo spremni da prihvatimo da drugi mogu imati drugačije mišljenje od nas.

Deluje kao scenario za pozorišnu predstavu ali baš bi se to moglo desiti: da se grčevito držimo svojih stavova i da insistiramo da ih i drugi prihvate i to na temu koja nas životno ne dotiče i koja je možda na marginama naših interesovanja.

Možda će nam se i zavrteti u glavi od obilja podataka koje danas budemo davali i primali. Naše misli kreću u bezbroj pravaca. Treba odvojiti ono što je vredno od nepotrebnog. Ukoliko bismo u tome uspeli, ovaj dan bi mogao biti berićetan.

Možemo iskoristiti tu proširenu gamu tema koje nam se danas nude, da osvežimo sopstvene možda pomalo zaparložene pravce razmišljanja i delovanja. Na svim poljima.

Ali je baš u tome caka – iskoristiti mnoštvo različitosti, ali ne dozvoliti da nas uguše detalji i da se energija rasprši u različitim pravcima. Obogatiti sebe, razmeniti iskustva, ali ne nametati svoje mišljenje i ne dozvoliti da nas previše mogućih puteva skrene sa našeg.

Upoznajte nove ljude, razmenjujte iskustva. Sve navedeno može se primeniti na sve sfere života. Dan utiče najviše na vatrene znake (Ovan, Lav, Strelac), a poslednja dekada rođenih u znaku Škorpije (rođeni od 12. do 21.11) imaće najviše problema sa prihvatanjem prava drugih da misle drugačije.