Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 22. jun 2014. godine

Saturn

Zaokružiti sedmicu. Pored snažne transformišuće energije koja nas poslednjih meseci lomi i izgrađuje, ovog meseca nas prati i blaga podrška.

Ona nam omogućava saradnju sa drugima kako bi se napravile etičke reforme u našoj svakodnevici i profesiji. Revidiranje prošlih izbora i preispitivanje trenutnih životnih obaveza.

Veze koje su na pola puta do obavezivanja ili se, potpomognute ovim uticajem, u potpunosti učvršćuju ili se odnos prekida sasvim.

Obaveze koje su u prošlosti izbegavane sada mogu da ponovo iskrsnu pred nama kako bi bile ispunjene (naročito one vezane za roditelje ili decu). Ako se ovo desi, treba biti što je moguće više pošten i moralan u ophođenju i gledati na to kao na šansu da se isprave greške iz prošlosti i isplate karmički dugovi.

Treba zadržati pozitivan stav uz zahvalnost za ono što smo postigli u životu umesto da se žalimo na propuštene šanse. Ovo je, ako ništa drugo, dobro vreme da razvijemo tehnike za samopoboljšanje.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija