Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 21. septembar 2014.

Horoskop za nedelju, 21. septembar 2014.

Horoskop za nedelju, 21. septembar 2014.

Usaglašavamo osećaje sa rečima i mirimo želje sa stvarnošću. Nalazimo ravnotežu i sklad.

Završite danas poslove i posliće koji se vuku već neko vreme. Nađite snagu za to da biste izbegli nervozu ukoliko vas već od sutra, na samom početku sedmice, obuzme lenjost i apatija.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Prethodnih dana smo imali mogućnosti da se napunimo dobrom energijom; danas imamo mogućnost da završavamo obaveze koje možda i nećemo doživeti tako baš zato što se lako završavaju. Neke kockice će doći na svoje mesto. Neke stvari će se razjasniti i učvrstiti.

Ovaj dan je veoma dobar i za posvećivanje partnerskim obavezama kao i onim obavezama koje proističu iz partnerskih veza. Dakle, ako vam je inače malo teže da komunicirate sa roditeljima svoje drage ili svog dragog, probajte danas. Nedeljni ručak bi mogao da prođe mnogo lepše i opuštenije nego inače.

Ukoliko ovakvih obaveza nemate, pozabavite se sređivanjem računa, proverom dokumenata i pravljenjem planova za sledeću sedmicu ili, još bolje, za čitav mesec unapred.

Probajte da danas pretresete svoje ormare i da vidite šta vam je zaista potrebno od odeće. Zabeležite to kao podsetnik i krenite u mudru kupovinu ili je isplanirajte u narednom periodu. Ali se potrudite da se držite svoje današnje procene. Jer danas znate da pošteno ocenite, bez razbacivanja, ali i bez cicijašenja.