Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 21. septembar 2014.

Saturn

Usaglašavamo osećaje sa rečima i mirimo želje sa stvarnošću. Nalazimo ravnotežu i sklad.

Završite danas poslove i posliće koji se vuku već neko vreme. Nađite snagu za to da biste izbegli nervozu ukoliko vas već od sutra, na samom početku sedmice, obuzme lenjost i apatija.

Prethodnih dana smo imali mogućnosti da se napunimo dobrom energijom; danas imamo mogućnost da završavamo obaveze koje možda i nećemo doživeti tako baš zato što se lako završavaju. Neke kockice će doći na svoje mesto. Neke stvari će se razjasniti i učvrstiti.

Ovaj dan je veoma dobar i za posvećivanje partnerskim obavezama kao i onim obavezama koje proističu iz partnerskih veza. Dakle, ako vam je inače malo teže da komunicirate sa roditeljima svoje drage ili svog dragog, probajte danas. Nedeljni ručak bi mogao da prođe mnogo lepše i opuštenije nego inače.

Ukoliko ovakvih obaveza nemate, pozabavite se sređivanjem računa, proverom dokumenata i pravljenjem planova za sledeću sedmicu ili, još bolje, za čitav mesec unapred.

Probajte da danas pretresete svoje ormare i da vidite šta vam je zaista potrebno od odeće. Zabeležite to kao podsetnik i krenite u mudru kupovinu ili je isplanirajte u narednom periodu. Ali se potrudite da se držite svoje današnje procene. Jer danas znate da pošteno ocenite, bez razbacivanja, ali i bez cicijašenja.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija