Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 20. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 20. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 20. septembar 2014.

Imamo sve šanse da se danas osećamo dobro. Taj osećaj zahvata i naše odnose – želimo da nam konflikti ne naruše dan. Mnogo smo tolerantniji nego inače. Rad u velikim grupama danas je veoma efikasan.

Želja za širinama danas se oseća verovatno čak snažnije nego prethodnog dana. Iako danas veći broj ljudi može sebi da priušti da ode negde van svog mesta i iako Penzin uvek ističe značaj boravka u prirodi, treba napomenuti i da je ovaj dan dobar za širenje vidika putem „gledanja u sebe“.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Za šta god da se odlučimo, danas osećamo da živimo u skladu sa sopstvenom intuicijom. Ako preduzmete danas nešto novo, velike su šanse da će se to završiti kako treba i na vašu veliku korist.

Sam dan bi mogao da donese neko dobro iznenađenje ili vesti u našu svakodnevicu. Možda slučajan susret sa nekom novom, zanimljivom osobom ili dobrim, starim prijateljem. Dan bi mogao da krene u sasvim nepredviđenom pravcu, ali ćemo uživati u toj neočekivanosti.

Ovaj dan bi mogao biti veoma lep mnogima, a Penzin to svima želi, a najveće šanse za korišćenje ovog dana imaju: rođeni krajem januara – početkom februara, krajem marta – početkom aprila, krajem maja – početkom juna, krajem jula – početkom avgusta i krajem novembra – početkom decembra.