Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 4. jun 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 4. jun 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 4. jun 2015. godine

Četvrtak bi mogao delovati na prvi pogled mirnije, ozbiljnije, ali se i ovim danom proteže osećaj zadovoljstva.

Samo smo verovatno skoncentrisaniji na zadatke i manje razmišljamo o planovima, a više o načinu na koji da ih sprovedemo u delo.

Prionite na posao. Zadaci se lako i brzo izvršavaju i ne predstavljaju teret, čak ni oni koji nam obično nisu baš dragi. Mnogi će danas naći zadovoljstvo u poslu, koliko god to nemalom broju ljudi neobično zvučalo.

Dan pruža i dobre mogućnosti za drugačiji pogled na finansije. Bez obzira da li je reč o potrebi da se nađe dodatni izvor prihoda, da se uštedi, pametno investira ili izvuče iz dugova, kredita ili kakvog drugog škripca, ovaj četvrtak bi nam mogao ponuditi dobar način za to, način o kome do sada nismo razmišljali.

Kako se Venera i Saturn približavaju matematičkom trigonu, ali se trenutno nalaze u znacima koji nemaju lak protok energije, ovaj upliv bi mogao da nam donese dobro iz oba sveta, da spoji kardinalnu vodenu energiju Raka i promenljivu vatrenu energiju Strelca u dobitnu kombinaciju.

Ova energija će jačati narednih dana, ali samo danas i sutra nudi ovaj neobičan, drugačiji miks. U subotu će kulminirati, nadamo se, sa nekim lepim dešavanjima, ali iako slabija, današnja energija donosi zračak nesvakidašnje originalnosti.

Iskoristite je i na finansijskom, ali i na ljubavnom planu. Danas možete da pričate o stvarima o kojima biste radije da ćutite. Danas biste mogli da shvatite bolje stav druge osobe.

Ne samo zbog Venere i Saturna, nego i zbog dobrog odnosa Meseca i Neptuna. Mesec je danas ceo dan u Jarcu. Jarac „suši“ emocije Meseca, ali bi danas ovo zapravo mogla biti odlična pozicija za uspostavljanje poštenijih odnosa.

Mesec u Jarcu će nas spustiti da ne lepršamo po svojim oblacima, već će nam omogućiti bolje povezivanje sa Drugim. Priče o prošlosti i priče iz prošlosti danas bi mogle biti na repertoaru.