Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 3. jul 2014. godine

Saturn

Nervoza i napetost iz srede preliva se i u četvrtak. Koncentrišite se na radne zadatke čime god da se bavite, čak i ako je samo hobi u pitanju.

Dakle, i nezaposleni i penzioneri – započnite dan tako što ćete uraditi nešto što odavno odlažete.

Jutro ne samo što je dobro za koncentrisan i temeljan rad, već će nam fokus na radne obaveze skrenuti pažnju i usmeriti nakupljenu energiju.

A energija oko nas pulsira. Ne samo što su nas pritisla globalna previranja, nego nas dodatno muče i sukobi na ličnom planu. Kulminacija će biti sutra.

Danas opet promenljivi znaci na većem udaru. Valjda je to i očekivano jer oni balansiraju između pokretačke energije kardinalnih (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) i energije onih fiksnih što vole da utvrđuju (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija). U ogromnoj količini kardinalne energije koja samo što nije ponovo eruptirala, promenljivi znaci ne uspevaju da se snađu.

Danas je posebno potrebno obratiti pažnju na pripadnike druge i treće dekade ovih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), odnosno, bolje rečeno – ne treba obraćati pažnju na njih, već se skloniti i ne iritirati ih dodatno.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija