Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 3. jul 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 3. jul 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 3. jul 2014. godine

Nervoza i napetost iz srede preliva se i u četvrtak. Koncentrišite se na radne zadatke čime god da se bavite, čak i ako je samo hobi u pitanju.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Dakle, i nezaposleni i penzioneri – započnite dan tako što ćete uraditi nešto što odavno odlažete.

Jutro ne samo što je dobro za koncentrisan i temeljan rad, već će nam fokus na radne obaveze skrenuti pažnju i usmeriti nakupljenu energiju.

A energija oko nas pulsira. Ne samo što su nas pritisla globalna previranja, nego nas dodatno muče i sukobi na ličnom planu. Kulminacija će biti sutra.

Danas opet promenljivi znaci na većem udaru. Valjda je to i očekivano jer oni balansiraju između pokretačke energije kardinalnih (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) i energije onih fiksnih što vole da utvrđuju (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija). U ogromnoj količini kardinalne energije koja samo što nije ponovo eruptirala, promenljivi znaci ne uspevaju da se snađu.

Danas je posebno potrebno obratiti pažnju na pripadnike druge i treće dekade ovih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), odnosno, bolje rečeno – ne treba obraćati pažnju na njih, već se skloniti i ne iritirati ih dodatno.