Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 27. novembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 27. novembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 27. novembar 2014.

Nekad je potrebno prepustiti se. Poleteti za snovima, željama, maštanjima.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Četvrtak popušta stege u nama, briše ograničenja društvene konvencije i sopstvenog opreza. Ovaj dan bi mogao biti jedan od onih o kojima pričamo godinama, smejemo se ludostima i toj žiški u nama.

Ali, vodite računa – čak iako je takav dan pred vama, ne znači da će biti prijatno ono što se dešava. Nikad se ne zna gde možete da se nađete kada sebi dozvolite slobodu da se zaletite u nepoznatom pravcu.

Opet, neistraženi tereni pružaju uzbuđenje i obećavaju tu dobru priču. Ko preživi.

Za one koji skupljaju hrabrost da se pokrenu i nešto učine kada je u pitanju osoba ka kojoj gaje romantična osećanja, ovaj dan nije baš najbolji izbor. Problem je u tome što oni koji čekaju na impuls iznutra, možda baš danas osećaju da je došao njihov trenutak i da su se sve kockice namestile. Deluje da nije moguće da naiđu na odbijanje.

Ovaj dan pokazuje ljudima da su želje moguće i ostvarive, ali ovaj dan i zamagljuje činjenice kako o našim sposobnostima i vrednostima, tako i o ljudima oko nas. Ovaj film koji mi režiramo od fragmenata sećanja i današnjeg dana verovatno pripada epskoj fantastici. Divan i bajkovit, ali nema veze sa stvarnošću.

Zato bi oni koji nameravaju da danas deluju na romantičnom planu i pokreću stvari vezane za druge ljude, trebalo da sačekaju. Uživajte u svom filmu, maštajte o tome šta bi bilo kada bi bilo, ali ne prezentujte svoja maštanja drugoj strani. Jer biste mogli biti surovo iščupani iz sopstvenih snova.

Oni kojima je potrebna doza ludosti, koji nisu navikli da rizikuju i koji idu samo utabanim stazama, mogli bi danas da dopuste sebi opuštanje i prepuštanje. Učinite nešto što nikad niste, kupite ono što je tako divno i apsolutno nepotrebno, priredite sebi dan kakav želite, kao da sutra ne postoji. Dan obećava provod i materijal za priču.

Oprezni treba da budu oni koji na njemu žele da grade sutrašnjicu. To se ne može. Isuviše je bajkovit i ne pruža stabilnu osnovu. Ali obećava uživanje.