Filijala Fonda PIO Novi Beograd privremeno na Dorćolu

Zbog rekonstrukcije svoje zgrade, filijala Fonda PIO Novi Beograd privremeno će biti smeštena na Dorćolu. Od 26. aprila 2023. godine službe novobeogradske filijale poslovaće na dorćolskoj adresi.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Od srede, 26. aprila 2023. godine, zbog rekonstrukcije zgrade Fonda PIO u Bulevaru umetnosti 10 na Novom Beogradu, Služba Filijale za grad Beograd 1 biće privremeno izmeštena. Služba Filijale Novi Beograd biće premeštena na novu adresu – Venizelosova 31 na Dorćolu.

Rekonstrukcija zgrade na Novom Beogradu je, kako je objavio Fond PIO, neophodna. Obavlja se sa ciljem da se korisnicima i osiguranicima obezbede „bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava“, a zaposlenima „bolji tehnički uslovi za rad“.

Do utorka, 25. aprila, do 12 časova, šalterska služba Filijale za Grad Beograd 1, radila je paralelno, na obe adrese. Od srede, 26. aprila, Filijala će raditi samo na adresi Venizelosova 31.

Bez obzira na sukcesivno izmeštanje Službe Filijale za grad Beograd 1 i ostalih organizacionih jedinica Fonda koje posluju na istoj adresi, posao se sve vreme nesmatano obavlja, bez prekida u radu.

Fond PIO je naveo i da se veštačenja po zahtevima za pomoć i negu drugog lica i telesno oštećenje korisnika iz Beograda, koja su se obavljala u Bulevaru umetnosti 10, od 1. marta 2023. godine, obavljaju u Venizelosovoj 31. Ovo je, ističe se u saopštenju Fonda PIO, navedeno u pozivima za veštačenje koje korisnici dobijaju.

Očekuje se da će rekonstrukcija objekta na Novom Beogradu završiti tokom leta 2024. godine. Tada će i Služba Filijale za grad Beograd 1 nastaviti sa radom na staroj adresi – u Bulevaru umetnosti 10.

Izvor i fotografija: RF PIO