E-informator: Elektronsko glasilo Udruženja sindikata penzionera Srbije (USPS)

Udruženje sindikata penzionera Srbije (USPS) pokrenulo je svoje besplatno elektronsko glasilo koje će članovima, simpatizerima i svim zainteresovanim čitaocima stizati na mejl adrese – E-informator. Prijavite se na listu i saznajte prvi o svim aktivnostima USPS-a. Penzin prenosi u celosti najavu USPS-a i mejlove za prijave…

U D R U Ž E Nj E   S I N D I K A T A
P E N Z I O N E R A   S R B I J E

E – INFORMATOR

ELEKTRONSKO GLASILO USPS – Broj 1 – 14. septembar 2015. godine

Poštovani članovi i simpatizeri, građani Srbije,

Zbog medijske blokade kakvu doživljavamo poslednjih meseci, što smo aktivniji sve manje mediji pišu o nama, odlučili smo da uzmemo stvar u svoje ruke. Zato smo pokrenuli Elektronski Informator Udruženja sindikata penzionera Srbije, da bismo vam na kućnu adresu dostavljali informacije o tome šta radimo i šta planiramo da radimo.

Ovakvim načinom komunikacije ostavljamo vam mogućnost da nam uputite kritike, ali i predloge i sugestije koje će nam biti dragocene, kao i da vas blagovremeno pozovemo da učestvujete u našim aktivnostima i da nam svojim znanjem, stručnošću i iskustvom pomognete da lakše i brže ostvarimo zajednički cilj.

Svi znamo da imamo opasnog protivnika, koji koristi sve poluge vlasti da nas zaustavi u našoj nameri, da na pravni način, poštujući Zakone i Ustav Republike Srbije, povratimo penzije koje su nam oduzete, to jest smanjene. Ta blokada institucija počinje od PIO Fonda, to jest umanjenja penzija bez rešenja o umanjenju i bez prava na žalbu, preko svih državnih institucija, do Ustavnog suda Srbije koji devet meseci – ćuti.

Naše aktivnosti u tom pravcu, koje dosad nisu dale značajne rezultate, pokazuju nam jasno da živimo u državi u kojoj Vlada Srbije ne poštuje Zakone i Ustav Republike Srbije.

Mi, najstariji građani Srbije, imamo misiju – da budemo najžešća opozicija svakoj vlasti koja se ne drži Zakona i Ustava i da svaku vlast nateramo da nam omogući da živimo u pravno uređenoj državi u kojoj se zna red i pravila.

Nama je to izuzetno važno zbog nas, zbog naše dece, zbog naše unučadi, zbog svih onih godina rada koje smo uložili u budućnost Srbije, zbog sadašnjosti i budućnosti Srbije.

Mi moramo to da uradimo – zato što jedino mi to možemo da uradimo!

Mi znamo šta hoćemo, i znamo kako  da sprovedemo to što hoćemo!

Zato vas pozivamo da nam se pridružite, da nas podržite, jer samo solidarno, samo zajedno možemo odbraniti – dostojanstvo i uspostaviti sistem ravnopravnosti – u kome će svi imati podjednake šanse!

DOSTOJANSTVO – RAVNOPRAVNOST – SOLIDARNOST!

Beograd, 14. 9. 2015. godine

Uredništvo

Svoju mejl adresu na koju želite da dobijate E-informator USPS-a možete poslati na bilo koju od ove dve mejl adrese:

  • ljbabic@yahoo.com

Redakcija E-informatora:

  • Odgovorni urednik: Mihajlo Radović
  • Redakcija: Ljubiša Babić, Mišel Maricanović, Zoran Antić.