Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje

Donirajte stari kompjuter za školu računara za stare

Start·it je pokrenuo akciju sakupljanja starih računara za potrebe organizacije i rada škole računara za penzionere koju vodi Biznis centar Savski Venac.

S obzirom da je reč o ekipi koja zna sa računarima, odgovaraju im svi računari koje ste voljni da poklonite.

Ukoliko ste u blizini, ekipa može doći i do vas po računar.

Možete im se javiti na Fejzbuk strani Startit-a, na Fejzbuk strani Biznis centra, ili putem sajtova koje možete naći ispod.

O Start·it-u

Start·it je projekat organizacije SEE ICT, pokrenut sa ciljem da se unaprede kapaciteti lokalne IT zajednice da pokrenu inovativne i uspešne preduzetničke poduhvate. Sajt Starit-a.

O Biznis centru gradske opštine Savski Venac

Biznis centar opštine Savski venac planiran je kao epicentar razvoja biznisa, mesto okupljanja i podrške ubrzanom razvoju sektoru MSP opštine. Glavni cilj osnivanja Biznis centra je jačanje privrede opštine Savski venac kroz institucionalnu podršku i sveobuhvatne programe podrške MSP sektoru. Sajt Biznis centra Savski Venac.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija