Početna Magazin Godine Delikatesni ponedeljak za starije građane Ade

Delikatesni ponedeljak za starije građane Ade

Sutra, 17. marta 2014, u prostorijama KC Grad, jela će spremati zaposleni Fonda B92 i stari „majstori za kiflice i vanilice“. 

U Kulturnom centru Grad u Beogradu već duže vreme, ponedeljkom uveče, spremaju se obroci. Kuvari su neretko različite poznate ličnosti ili organizacije, a cena bona, za koji se taj obrok može dobiti, simbolična je.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Često, sredstva prikupljena na ovaj način idu u dobrotvorne svrhe. Sutra, 17. marta, u prostorijama KC Grad, jela će spremati zaposleni Fonda B92 i stari „majstori za kiflice i vanilice“. Organizator ovog Delikatesnog ponedeljka biće, naime, 65+ Pokret za brigu o starijima.

Oni pozivaju Beograđane i goste Beograda koji su sutra u prestonici Srbije da dođu, probaju i uživaju u slanišima i slatkišima koje oni budu bili spremili. Uz slogan Pokreta: „Stari nisu stvari“, žele da zajedno sa gostima KC Grada te večeri dokažu da nam je svima stalo.

Cena bona je 100 dinara, a prikupljenim sredstvima pomoći će se zbrinjavanje starijih osoba koje stanuju u opštini Ada. Kulturni centar Grad nalazi se u ulici Braće Krsmanović 4, u beogradskoj opštini Savski venac.