Početna Magazin Godine Društvo Berluskoni počeo društveno-koristan rad sa obolelima od Alchajmera

Berluskoni počeo društveno-koristan rad sa obolelima od Alchajmera

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni danas, 9. maja 2014. godine, započeo je rad sa obolelima od Alchajmera kao deo služenja kazne u vidu društveno-korisnog rada.

Ovaj 77-godišnji milijarder i osnivač partije Napred Italija, prošle godine osuđen je na zatvorsku kaznu od četiri godine zbog utaje poreza. Ova kazna je kasnije preinačena u četiri sata rada nedeljno u domu za starije pacijente u domu za stare nedaleko od Milana.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Berluskoniju je ograničeno i kretanje na oblast Lombardije, pa će sve ovo da mu odmogne u kampanji za Evropski parlament za koji se izbori održavaju od 22. do 25. maja ove godine.

Dom za stare u kome će služiti kaznu (Sacra Famiglia), otvoren je 1896. godine kao institucija za ljude koji pate od neizlečivih bolesti. Druga mogućnost za Berluskonija bio je kućni pritvor s obzirom da Italija ne preporučuje pritvor za osobe starije od 70. godina.

Osoblje ustanove izjavilo je da će Berluskonija postepeno uvoditi „u posao“, a sve vreme će mu u radu pomagati i nadzirati ga negovatelj sprecijalizovan za Alchajmerovu bolest, javlja Blumberg.