Magazin Godine Srbija Život i godine

Beograd: Savski polumaraton otvaraju bake i deke sa unucima

8. Savski polumaraton počinje u utorak 11. novembra 2014. godine u 11 sati na Novom Beogradu, u bloku 70, a otvoriće ga bake i deke sa unucima – Hodanjem do zdravlja…

U Beogradu, na Savskom nasipu kod novobeogradskih blokova, 11. novembra 2014. godine biće održan polumaraton za veterane, a u okviru njega i rekreativna aktivnost “Hodanjem do zdravlja” koju će otvoriti bake i deke sa svojim unucima.

Osmi Savski polumaraton (21,1 kilometar), ujedno i Otvoreno prvenstvo Srbije za veterane, počeće u utorak u 11 sati na Novom Beogradu, u bloku 70 (savski nasip), saopštili su organizatori Dnevni centri i klubovi za starije (DCK) i Savez atletskih veterana Srbije.

U trci učestvuju pored seniora i veterana i studenti, a ove godine Savski polumaraton je posvećen zaključenju primirja i završetku Prvog svetskog rata.

U okviru manifestacije biće organizovana i rekreativna aktivnost “Hodanjem do zdravlja” na dva kilometara u kojoj će učestvovati članovi beogradskih klubova za starije.

Tu akciju otvoriće bake i deke sa svojim unucima, tako što će zajedno preći prvih 100 metara, a onda će krenuti i svi drugi učesnici.

Za najuspešnije trkače pripremljene su medalje i pehari po uzrasnim kategorijama, javlja Beta a prenosi Blic.

 

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Add Comment

Click here to post a comment

portal Penzin

Vaš oglas na Penzinu

February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Povezane teme na Penzinu

Linkovi ispod nisu reklame već povezane teme (tagovi, naslovi, itd) sa Penzina koje Gugl prepoznaje kao srodne tekstu koji trenutno čitate...