Beograd: Bus Plus za starije od 65 do kraja januara

Važenje Bus plus kartice za starije od 65 godine, koja se dopunjuje jednom godišnje, produženo je do kraja januara.

Odlukom beogradskog Sekretarijata za javni prevoz, Bus plus dopune za 2019. godinu za lica starija od 65 godina, odnosno korisnike P18 kartica, važiće i tokom januara 2020. godine.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Stariji Beograđani se podsećaju da zamenu isteklih kartica obave tokom januara 2020.

P18 Bus plus kartice

P 18 Bus plus kartice su kartice namenjene osobama starijim od 65 godina

Da bi se dobila P18 Bus plus kartica, potrebno je dostaviti fotokopiju lične karte (original se daje na uvid). Osoba pored toga što mora imati više od 65 godina, mora da ima i prebivalište u Beogradu.

U slučaju gubitka kartice ili njenog oštećenja, za ponovno izdavanje neophodno je podneti identičnu dokumentaciju kao prilikom prvog vađenja. Odobreno je izdavanje duplikata kartice i na osnovu pasoša (u slučaju neposedovanja važeće lične karte).

Ova kartica je trajna, odnosno obnavlja se na tri godine. Dopunjuje se jednom godišnje. Dopuna važi od 1.1. do 31.12. tekuće godine. Odlukom Sekretarijata za javni prevoz, važenje p18 kartice je ove godine produženo do 31. januara

Dopuna P18 kartice košta 407 dinara. Dopuna važi na svim linijama u sve četiri zone, osim na ekspres linijama, minibus ekspres linijama i u noćnom saobraćaju, tj. od ponoći do 4 ujutru.

Izvori: Beograd Info, Bus Plus

Moglo bi vas zanimati: