Čovek i smrt Magazin Godine Srbija

BELhospice pokrenuo platformu za donacije – Fandrejzing

Slika: Dobročinstvo

Platforma Fandrejzing.rs pokrenuta je sa ciljem da fandrejzerima BELhospice centra pruži neophodnu podršku u vođenju njihovih ličnih kampanja za prikupljanje donacija i da svojim donatorima olakša proces uplate donacija korišćenjem platnih kartica.

Platforma za online donacije Fandrejzing.rs nastala je kao deo projekta Trag fondacije “Perspektiva za održivost” u okviru kojeg je 800 trkača BELhospice tima učešćem na 27. Beogradskom maratonu 2014. uspelo da sakupi 15.000 dolara na koje su Američka agencija za međunarodni razvoj USAID, Trag fondacija i Institut za održive zajednice donirale još dva puta toliko novca, odnosno još 30.000 dolara.

Zahvaljujući ovim sredstvima BELhospice je pokrenuo platformu na sajtu www.fandrejzing.rs koja će olakšati proces sakupljanja sredstava i doprineti dugoročnoj održivosti BELhospice centra.

Sve donacije koje se preko Fandrejzing.rs budu sakupljale biće namenjene za podršku radu BELhospice centra na zbrinjavanju pacijenata terminalno obolelih od raka o kojima BELhospice vodi brigu.

Na linku kontakti BELhospice centra za palijativno zbrinjavanje.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija