Apoteke u sistemu penzionerskih kartica

Potpisivanjem sporazuma sa određenim brojem ustanova, Fond PIO je obezbedio da se projektu Penzionerske kartice priključe i apoteke. Evo koje apoteke se trenutno nalaze u sistemu penzionerskih kartica.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) sklopio je sporazume o saradnji na projektu Penzionerske kartice sa jednim brojem apoteka.

Apotekarske ustanove koje su potpisale sporazum sa Fondom PIO o projektu Penzionerske kartice su: „Apoteka Beograd“, „Naša apoteka“ Beograd, „Sunce“ Zemun, „Iva“ Obrenovac, „Genia“, Beograd, „Alhemi Pharm“ Barajevo, „Oaza zdravlja“ Beograd i „Vegafarma“ Valjevo. Ove apoteke, kako navode u Fondu PIO, imaju ukupno preko 230 prodajnih mesta.

Ove apotekarske ustanove ponudiće korisnicima penzionerskih kartica popuste u rasponu od 5 do 20 odsto.

„Hoću da se zahvalim svim društveno-odgovornim kompanijama, posebno apotekama koje su izašle u susret i podržale projekat naše Penzionerske kartice nove generacije, jer samo jedinstveni i zajedno možemo da ovu Srbiju guramo napred“, izjavio je prilikom potpisivanja sporazuma Relja Ognjenović, direktor Fonda PIO.

U ime apotekarskih ustanova, Nikola Prelević, v. d. direktora Apotekarske ustanove „Apoteka Beograd“ zahvalio se Fondu PIO u ime apotekarskih ustanova na ovoj inicijativi.

„Apotekarska ustanova ‘Apoteka Beograd’ uvek će se odazvati na ovakvu inicijativu, pogotovo na one inicijative koje imaju socijalni karakter. Ja mislim da je to, kako naša želja, tako naša obaveza, s obzirom da smo mi jedina državna apoteka čiji je osnivač Grad Beograd. Tako da imamo dobru volju za saradnju. Uvek ćemo biti tu za neke buduće inicijative“, izjavio je Prelević.

 

Izvor: Fond PIO
FotografijaSteffen Frank za Pixabay