Magazin Godine Srbija

20 godina Udruženja vojnih penzionera Leskovca

Danas, 21. februara 2014. godine, Udruženje vojnih penzionera Leskovca proslavilo je dvadesetogodišnjicu postojanja i rada. Tim povodom, održana je svečana sednica.

Na ovoj sednici, predsednik Udruženja Zlatomir Pešić, naglasio je da su ispunjeni brojni zadaci kojima se ova asocijacija približila cilju ostvarenja prava svojih članova.

U Udruženju smatraju da se odluka o osnivanju udruženja pokazala opravdanom jer su iza njih brojni rezultati u ovom dvadesetogodišnjem periodu.

“Najbitnije od svega je to da su sačuvana osnovna prava iz oblasti penzijsko-invalidskog i zdravstvenog osiguranja vojnih penzionera”, kaže predsednik Pešić .

Na današnjoj svečanoj sednici, kako prenosi RTV Leskovac, povodom obeležavanja jubileja, uručena su priznanja i nagrade najzaslužnijim pojedincima i ustanovama.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija