Foto albumi Zdravstvo

Zdravstveni centar Valjevo

Nekada Valjevska bolnica, danas Zdravstveni centar Valjevo, brine o zdravlju žitelja Kolubarskog okruga.

Valjevska bolnica je osnovana 1867. godine. U vreme Prvog svetskog rata, postala je simbol požrtvovanosti i humanosti – u okruženju velikih bitaka, čitav grad Valjevo postao je bolnica i tako se zauvek upisao u istoriju srpskog naroda. 

Danas, Zdravstveni centar Valjevo predstavlja savremenu medicinsku ustanovu koja pruža usluge građanima Kolubarskog okruga sa oko 200.000 stanovnika.

Bolnica Valjevo funkcioniše po svim standardima moderne medicinske prakse i jedna je od prvih akreditovanih ustanova u okviru projekta akreditacije zdravstvenih ustanova Srbije.

Vodeći se izrekom da „zdravlje nije sve, a bez zdravlja sve je ništa“, zaposleni u valjevskoj Bolnici grade i razvijaju ovu ustanovu, baš kao što su to činile generacije njihovih prethodnika tokom skoro jednog i po veka, sve u cilju očuvanja zdravlja i kvalitetnijeg života svih žitelja Kolubarskog okruga.

 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija