Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Zaštita potrošača

Zaštita potrošača je pokret koji poslednjih decenija jača u svetu zahvaljujući boljoj informisanosti i jačoj konkurenciji. Jedno od glavnih udruženja kod nas je i Nacionalna organizacija potrošača Srbije – NOPS.

Fejzbuk stranica “Zaštita potrošača” koju vodi Nacionalna organizacija potrošača Srbije NOPS, Udruženje za zaštitu potrošača Vojvodine UZPV, prenosi sve vesti koje su važne za sve nas potrošače.

Pored toga što izdvaja ključni sadržaj sa inteneta koji se tiče brendova, usluga, proizvoda, njihovog kvaliteta i potencijalnih prevara i opasnosti po zdravlje, stranica daje i komentare, i pomaže nam da obratimo pažnju baš na one najvažnije detalje koji inače lako promaknu.

Naročiti fokus je na bezbednosti prehrambenih proizvoda, zaštite potrošača od nepoštenog marketinga koji daje krivu sliku o proizvodima, kao i sistemskim problemima za zaštitu potrošača u Srbiji.

Na linku ovde možete pratiti stranicu “Zaštita potrošača” na Fejzbuku, a ovde tviter profil @Potrosac_Info. Stranice linkuju na sajt NOPS-a i UZPV-a – Potrošač.info.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija