Zaštita potrošača

Zaštita potrošača

Zaštita potrošača je pokret koji poslednjih decenija jača u svetu zahvaljujući boljoj informisanosti i jačoj konkurenciji. Jedno od glavnih udruženja kod nas je i Nacionalna organizacija potrošača Srbije – NOPS.

Fejzbuk stranica „Zaštita potrošača“ koju vodi Nacionalna organizacija potrošača Srbije NOPS, Udruženje za zaštitu potrošača Vojvodine UZPV, prenosi sve vesti koje su važne za sve nas potrošače.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Pored toga što izdvaja ključni sadržaj sa inteneta koji se tiče brendova, usluga, proizvoda, njihovog kvaliteta i potencijalnih prevara i opasnosti po zdravlje, stranica daje i komentare, i pomaže nam da obratimo pažnju baš na one najvažnije detalje koji inače lako promaknu.

Naročiti fokus je na bezbednosti prehrambenih proizvoda, zaštite potrošača od nepoštenog marketinga koji daje krivu sliku o proizvodima, kao i sistemskim problemima za zaštitu potrošača u Srbiji.

Na linku ovde možete pratiti stranicu „Zaštita potrošača“ na Fejzbuku, a ovde tviter profil @Potrosac_Info. Stranice linkuju na sajt NOPS-a i UZPV-a – Potrošač.info.