Početna Magazin Godine XIX Polimark dečiji sajam u maju

XIX Polimark dečiji sajam u maju

XIX Polimark dečiji sajam u maju

Polimark dečiji sajam, devetnaesti po redu, održače se u hali 3 Beogradskog sajma, od 5. do 7. maja. Ulaz je besplatan.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Posetioci će tri dana, u petak od 12 do 19 časova i za dane vikenda od 10 do 19 časova moći da uživaju u neprekidnom obrazovno-zabavnom programu. Na manifestaciji će se, pored Teniskog saveza Srbije, predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

Prvi put na sajmu biće organizovana i Suanpanijada – autentičan program za decu pun iznenađenja. Mališani će moći da se takmiče i u karaokama i pomalo zaboravljenim dečijim igrama poput lastiša, školice, kolariću-paniću…

Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu. Na štandovima izlagača roditelji mogu da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste čak do 30 odsto.

Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini poznatih dečijih brendova, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Deca pokazuju veliko interesovanje za nagradne igre i kreativne igraonice, a tu je i ogromna igraonica od 150 m², zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti Sportski savez Srbije i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada.

Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XIX Polimark dečiji sajam.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak…

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova, podržao je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se u subotu, 29. aprila od 10 do 20 časova u tržnom centru „Delta City“. Ulaz je besplatan.

Prijatelji manifestacije devetnaestog  Polimark dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady Fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano potrudili su se kako organizatori tako i generalni sponzor manifestacije – Polimark, zlatni sponzor – SuanPan i ostali sponzori manifestacije: Frikom, Becutan i Pega, kao i partner sajma Malac genijalac.