Društvo Magazin Godine Srbija

U Novom Bečeju mladi čiste sneg ispred staračkih domaćinstava

Aktivisti Kancelarije za mlade u Bečeju potrudiće se da svojim starijim sugrađanima pomognu tako što će očistiti sneg ispred njihovih kuća i značajnijih javnih ustanova.

U koordinaciji sa Centrom za socijalni rad 30-ak mladića i devojaka iz Kancelarije za mlade čistiće sneg i ispred značajnijih javnih ustanova kako bi, pre svega stari, lakše došli do destinacija na koje su se uputili.
Grupe mladih su organizovane u svim naseljenim mestima u opštini a akcija pod nazivom “Solidariši se, pomozi i ti” počinje u četvrtak 13. decembra u 15h. Od ustanova od javnog značaja planirano je da bude počišćen prilaz Domu zdravlja, vrtićima, manastiru, pošti, školama, crkvama i ostalim značajnim objektima. 
Svi građani koji su zainteresovani da se pridruže akciji mogu se priključiti tako što će kontaktirati organizatore na telefon 060 167 87 89 ili poslati mejl na adresu kzmnb@novibecej.rs i dobiti dalja uputstva.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija