Magazin Godine Život i godine

U čast svih žena – 250 devojaka pleše na Trokaderu (video)

Spot koji “poziva na ples, na uživanje, na ŽIVOT! Postoji li bolji dan za to od ovog koji slavi ženu?”

Izabela Ađani, Vanesa Paradi, Leticija Kasta, samo su neka od nama poznatijih imena na dugačkoj listi glumica koje se pojavljuju u filmu koji će se u bioskopima naći od juna. A da bi proslavile Međunarodni dan žena, Odri Dana, režiserka ovog filma pod nazivom “Sous les jupes des filles” (Pod suknjama devojaka) i mnogobrojne glumice i statistkinje, pozivaju vas na ples!

“Moj san je bio da 250 devojaka zaigra na Trokadero trgu. Ta ogromna Ajfelova kula – tako falusni simbol, koga pak nazivamo ’gvozdenom damom’ – delovala mi je kao savršen dekor… Pokrenuti ih na ples bio je i način da se kaže ’Sve smo zajedno! Sve zajedno imamo potrebu da skačemo, vičemo, likujemo… Ovaj spot poziva na ples, na uživanje, na ŽIVOT! Postoji li bolji dan za to od ovog koji slavi ženu?”

Ovo je definitivno dobra reklama za film, ali i lep način da se svim ženama poželi srećan 8. mart!


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija