Magazin Godine Život i godine

Temerin: Banjsko lečenje za 33 penzionera

Temerinsko Opštinsko udruženje penzionera završilo je aktivnosti u vezi sa upisom u Registar privrednih subjekata i podnelo zahtev za legalizaciju objekata koje koriste mesne zajednice penzionera u Temerinu, Bačkom Jarku, MZ Staro Đurđevo i Sirigu u Temerinu.

U ovoj opštini ima preko 5.100 penzionera: u samom Temerinu 2.716, u Đurđevu 670, u Bačkom Jarku 1.258 i u Sirigu 460.
– Milan Santrač, naš aktivista, izabran je za odbornika u Skupštini opštine Temerin. Imali smo više uspešnih akcija za obezbeđivanje pomoći penzionerima sa najmanjim prihodima. Tokom leta u organizaciji Opštinskog udruženja penzionera na oporavak u banjama krenuće 33 penzionera, 18 starosnih, pet invalida i 10 porodičnih penzionera – kaže za Temerinski predsednik Radomir Davidović.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija