Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje

Telekom Srbija omogućio samostalno štampanje računa

Ukoliko niste bili u mogućnosti da preuzmete račun, ili ste zagubili račun koji vam je stigao na kućnu adresu, sada Vaš račun za fiksni telefon, mobilni telefon, IPTV, Net i/ili Box pakete možete preuzeti u PDF formatu i sami ga odštampati.

Uslov je da imate napravljen korisnički nalog na portalu Moj Telekom, tj. da ste registrovani na istom. Elektronski račun se nalazi u delu Moji servisi, opcija Moj račun, listing i plaćanja.

Ukoliko vam je potrebna štampana verzija računa, izaberite ikonicu Pregled, a zatim kliknite na dugme PDF za račun koji želite da preuzmete i odštampate.

Na ovaj način, možete preuzeti sve račune od avgusta 2013. godine. Na portalu takođe, u svakom trenutku, možete pogledati poslednji račun, račune iz prethodnih meseci i izvršiti online plaćanje računa putem platnih kartica.

Na ovom portalu možete pristupiti i listingu saobraćaja koji ste obavili sa fiksnog i/ili mobilnog telefona.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija