Elite Home Star

Dom za stare Elite Home Star

Elite Home Star je luksuzan privatan dom za stare koji se nalazi na beogradskoj opštini Surčin, u naselju Progar. Dom se nalazi u izuzetno mirnom okruženju u neposrednoj blizini Bojčinske šume i reke Save, na samo 20-ak kilometara od centra Beograda.

  • Vlade Obradovića Kamenog 145, Surčin
  • 11275 Progar – Surčin
  • mob: 064 8352 951

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

SMEŠTAJ

Elite Home Star je dom koji je izgrađen u skladu sa svim standardima i propisima i licenciran je za smeštaj svih grupa korisnika. Najsavremeniji sistem grejanja i hlađenja, video nadzor sa 28 kamera koje rade 24h, najsavremenija oprema u svim prostorijama doma samo su neke od stvari koje su na raspolaganju našim korisnicima. Površina doma je oko 1.600 kvadratnih metara, a optimalan broj korisnika je 48.

Postoji 26 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica – garsonjere, apartmani i dvokrevetne sobe. Sve sobe su prilagođene pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama.

Svaka soba ima pripadajuće kupatilo, garnituru za sedenje, televizor sa kablovskim kanalima, terasu, garderobni orman, a većina soba poseduje i svoju čajnu kuhinjicu sa frižiderom. Pored luksuznih soba, korisnicima su na raspolaganju i centralni dnevni boravak, trpezarija, bar i ogromno uređeno dvorište.

Dnevni boravak je centralna i najlepša prostorija u domu, površine 135 kvadratnih metara i opremljen je bibliotekom, velikim garniturama, foteljama i stočićima.

Ono što je možda i najveća prednost ovog doma, kada je sam prostor u pitanju, svakako je dvorište koje se prostire na površini od skoro jednog hektara. U centralnom delu dvorišta nalazi se veliki senik sa klupama a cela površina dvorišta prekrivena je zelenim površinama, cvećem, klupama, asfaltiranim stazama za šetnju koje su uveče lepo osvetljene. Zelene površine se automatski navodnjavaju i svakodnevno ih održava baštovan pa je dvorište uvek uredno i sređeno.

Iza prostorija doma, u istom dvorištu, nalazi se još jedan manji objekat koji je predviđen za povremeni smeštaj za rodbinu ili prijatelje koji su u poseti korisnicima doma a ne žive u blizini.

NEGA

Stručan medicinski kadar, koga čine lekar, glavna medicinska sestra, medicinske sestre, fizioterapeut i negovateljice, svakodnevno obilaze, neguju i leče korisnike doma. Po zahtevu i potrebi, dom može obezbediti i preglede lekara specijaliste.

Dom za stare Elite Home Star ima poseban deo namenjen za bolesne i nepokretne. Sobe su opremljene specijalnim medicinskim krevetima i ostalom neophodnom opremom. Položaj tela nepokretnih bolesnika menja se na svaka dva sata. Posebno zaduženo medicinsko osoblje i negovateljice konstantno su tu i vode brigu.

Pored toga, korisnicima su na raspolaganju i usluge fizikalne terapije.

Takođe, socijalni radnik je tu u svakom trenutku, od prijema i pomoći oko prilagođavanja na nove uslove života, zatim kod tekućih pitanja kao što su održavanje veze sa porodicom ili pomoć u ostvarivanju socijalnih prava, ali je tu i kada zatreba podrška u prevazilaženju životnih teškoća.

ISHRANA

Ishrana se posebno planira i prilagođava potrebama svakog korisnika. Svi obroci se pripremaju od svežih i zdravih namirnica uz konsultacije sa nutricionistom doma i lekarom. Kuhinja je opremljena najsavremenijim aparatima i opremom.

DRUŠTVENI ŽIVOT

U samom domu postoji mnogo načina da se kvalitetno provede slobodno vreme. Veliko uređeno dvorište sa klupama i zelenilom, dnevni boravak, opremljen bibliotekom i TV-om, u kojem korisnici mogu da se opuste, čitaju, igraju društvene igre, samo su neki od načina da se ispuni slobodno vreme.

Svi verski i državni praznici se proslavljaju sa osobljem doma u porodičnoj atmosferi. Takođe, svaki rođendan, slava i svi ostali datumi koji su bitni korisnicima se ne zaboravljaju.

Najmanje jednom mesečno se organizuju izleti kao i različite kulturne i zabavne manifestacije.

Elite Home Star nudi luksuz, komfor i lep život, a ne mesto za preživljavanje.

Elite Home Star nije običan dom za stare. Elite Home Star je dom za život.

Vlade Obradovića Kamenog 145, 11275 Progar – Surčin

mob: 064 8352 951

email: elitehomestar@gmail.com

web: domzastareelite.com