Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Stranice na internetu koje treba pratiti

Fejzbuk, jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu, kao i sve društvene mreže, odavno nije samo mesto gde ostajemo u kontaktu sa prijateljima, razmenjujemo fotografije i komentare iz ličnog života.

Na društvenim mrežama zgodno je pratiti i vesti iz zemlje i sveta, pa čak i različite poslovne ponude i akcije kompanija i brendova. Međutim, naročito su zanimljive one stranice koje se bave temama koje ne nalaze dovoljno prostora u takozvanim “mejnstrim” medijima.

U ovoj kategoriji predstavljamo Vam nekoliko takvih stranica koje vode entuzijasti, ljudi sa imenom i prezimenom ili anonimni pojedinci koji svoja zanimanja i svoja znanja žele da podele sa drugima.

Penzin zato želi da im pomogne da dopru do šire publike jer svojom posvećenošću zaista zaslužuju da budu primećeni od najšireg kruga ljudi. Pogledajte naše predloge, potražite ih na Fejzbuku i pratite ih – skoro smo sigurni da će Vam svaka od ovih stranica, svakoga dana doneti nešto lepo na Vaš “Fejzbuk zid”…


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija