Početna Magazin Godine Ljubav i seks u poznim godinama Stariji par na fotografijama inspirisanim filmom „Beležnica“

Stariji par na fotografijama inspirisanim filmom „Beležnica“

Stariji par na fotografijama inspirisanim filmom „Beležnica“

Stariji bračni par uzeo je temu iz filma „Beležnica“ kao temu za svoje fotografije – i oduševio mnoge ljubavlju koja iz njih zrači.

Klema i Sterlin Elmor su zajedno skoro šest decenija, ispričala je novinarima Stejsi Velč-Krajst. Ona je nedavno ovekovečila njihovu romantičnu priču na fotografijama koje su preplavile internet.

notbook-beleznica-stariji-bracni-par-kamion-pogled-2

Dvoje ljudi koji se toliko dugo vole, još uvek izgovaraju „Volim te“ jedno drugom najmanje deset puta svakog dana. Njihov brak nije nešto što olako shvataju. „Morate raditi na svom braku. Brak je inspiracija ako se prema njemu ophodite kako treba“, Klema je objasnila Stejsi koja je oduševljena ovim simpatičnim parom.

notbook-beleznica-stariji-bracni-par-pogled-ruze

„Njihovi poljupci i način na koji on njoj pruža oslonac kako ona ne bi izgubila ravnotežu i pala, kao i kada ona ulazi u kamion – to je upravo ono što zamišljate da savršeni džentlmen čini“, prepričava Stejsi ono što je doživela fotografišući ovo dvoje koji se vole.

notbook-beleznica-stariji-bracni-par-kamion-poljubac-2

Iako je Stejsi bila ta koja je izabrala temu iz „Beležnice“, scene iz ovog filma su apsolutno odgovarale ovom paru. „One su bile toliko naše… Imala sam rak debelog creva 1994. godine i razmišljala sam upravo o takvim fotografijama. Znate, kada je ona umirala sa Alchajmerom… Sterling je tako dobro, sa puno ljubavi brinuo o meni tokom hemoterapije i svega ostalog. On je bio moja stena“, ispričala je Klema.

notbook-beleznica-stariji-bracni-par-kamion-pogled

Sterling kaže da je znao da je Klema „ona prava“ od prvog trenutka kad ju je ugledao. U kratkom ljubavnom pismu koje je napisao tokom snimanja, on je napisao da je ona Božiji dar njemu. U Kleminoj belešci piše da je njen suprug njen život i jedina ljubav. Ona je zaplakala kada je prvi put videla fotografije na kojima se vidi dvoje sedih kako se drže za ruke, kradu poljupce i gledaju sa obožavanjem jedno drugo.

notbook-beleznica-stariji-bracni-par-kamion-smeh

„Oni svima nama pružaju nadu i pokazuju da je ljubav vredna da se za nju i na njoj radi“, smatra Stejsi.

„Verujem u beleženje trenutaka u kojima možemo da tražimo inspiraciju i koji mogu biti zaveštanje. Šta oni govore o nama? Da li smo izabrali da ljubav bude naše zaveštanje? Nadam se da su moje fotografije zabeležile te trenutke i da će, ako dođu teška vremena, one biti tu da nas podstaknu da nastavimo da se trudimo.“

notbook-beleznica-stariji-bracni-par-kamion-poljubac

Ovaj bračni par će proslaviti 58 godišnjicu braka u februaru 2017. godine.