Početna Magazin Godine Ekonomija Međunarodni savetodavni dani sa Hrvatskom – Besplatna pravna pomoć za ostvarivanje prava na penziju iz Hrvatske

Međunarodni savetodavni dani sa Hrvatskom – Besplatna pravna pomoć za ostvarivanje prava na penziju iz Hrvatske

Međunarodni savetodavni dani sa Hrvatskom – Besplatna pravna pomoć za ostvarivanje prava na penziju iz Hrvatske

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje najavio je da će Međunarodni dani razgovora sa Hrvatskom, na kojima će građani dobiti besplatnu pravnu pomoć, biti održani 4. oktobra u Sremskoj Mitrovici i 5. oktobra u Beogradu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Predviđeno je da u okviru razgovora savetodavci iz hrvatskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i PIO fonda Srbije besplatnim pravnim savetima pomognu građanima koji mogu da ostvare prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom Sporazuma dve države iz oblasti socijalnog osiguranja.

To se odnosi na osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Hrvatskoj i na korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i zakažu termin dolaska na broj 011 2030 745.

Prilikom dolaska, treba da ponesu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem, kao i lična dokumenta.

Međunarodni dani razgovora sa Hrvatskom najavljeni su za 4. oktobar u Sremskoj Mitrovici, a biće održani od 9 do 17 časova u prostorijama Filijale PIO u ulici Svetog Dimitrija 4.

U Beogradu će 5. oktobra od 9 do 17 časova razgovori biti u prostorijama Filijale u Novom Beogradu, u Bulevaru umetnosti 10, saopšteno je iz službe informisanja PIO fonda.