Početna Magazin Godine Samit 2014: Ideje bejbibumera za bejbibumere

Samit 2014: Ideje bejbibumera za bejbibumere

Samit bejbibumera posvećen predlozima za biznis za bejbibumere, uglavnom od strane njihovih vršnjaka, pokazao je izvarendne primere preduzimljivosti ove genracije.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!
Spisateljica i prevodilac Pamela Pul, u martu 2014. godine posetila je samit bejbibumera posvećen predlozima za biznis za bejbibumere, uglavnom od strane njihovih vršnjaka, i sa njega ponela izuzetne utiske o preduzimljivosti ove generacije.

Ona je u svom blogu na Hafington postu izdvojila nekoliko najzanimljivijih predloga koje ukratko prenosimo:

  • Breezie – platforma koja dolazi već instalirana na Samsung tabletima (može se kupiti za postojeće uređaje) a koja ima zadatak da pojednostavljuje interfejs kako bi se starije osobe lakše snašle u aplikacijama i programima
  • True Link – verzija Visa kartice i aplikacija koja treba da sačuva starije osobe od prevara tako što bi ograničila iznose koji se u određenom vremenskom intervalu mogu potrošiti sa kartice (naročito korisna za plaćanje raznih usluga nege, itd).

Pamela Pul izdvaja još nekoliko proizvoda koje možete pronaći u našem albumu ideja za biznis za starije potrošače – Nove ideje za novo doba (mini-naočare ThinOptic, hodalica ROVA i ram za slike Famatic).