Početna Magazin Godine Samit 2014: Ideje bejbibumera za bejbibumere

Samit 2014: Ideje bejbibumera za bejbibumere

Samit bejbibumera posvećen predlozima za biznis za bejbibumere, uglavnom od strane njihovih vršnjaka, pokazao je izvarendne primere preduzimljivosti ove genracije.

Spisateljica i prevodilac Pamela Pul, u martu 2014. godine posetila je samit bejbibumera posvećen predlozima za biznis za bejbibumere, uglavnom od strane njihovih vršnjaka, i sa njega ponela izuzetne utiske o preduzimljivosti ove generacije.

Ona je u svom blogu na Hafington postu izdvojila nekoliko najzanimljivijih predloga koje ukratko prenosimo:

  • Breezie – platforma koja dolazi već instalirana na Samsung tabletima (može se kupiti za postojeće uređaje) a koja ima zadatak da pojednostavljuje interfejs kako bi se starije osobe lakše snašle u aplikacijama i programima
  • True Link – verzija Visa kartice i aplikacija koja treba da sačuva starije osobe od prevara tako što bi ograničila iznose koji se u određenom vremenskom intervalu mogu potrošiti sa kartice (naročito korisna za plaćanje raznih usluga nege, itd).

Pamela Pul izdvaja još nekoliko proizvoda koje možete pronaći u našem albumu ideja za biznis za starije potrošače – Nove ideje za novo doba (mini-naočare ThinOptic, hodalica ROVA i ram za slike Famatic).