Magazin Godine Tehnologija i obrazovanje

Radovi na Penzinu u toku decembra 2014. godine

12. decembra 2014. godine, Penzin je dobio novo ruho (ovo koje je sad pred vama). Učinili smo ovo kako bismo vam što više olakšali pristup sadržaju sajta i omogućili njegovu bolju pretragu.

Dragi posetioci portala Penzin,Tokom meseca decembra, redakcija Penzina će seliti portal. Adresa, naravno, ostaje ista, ali će se promeniti njegov izgled. Ovo činimo kako bismo vam što više olakšali pristup sadržaju sajta i omogućili njegovu bolju pretragu.

Penzin već sada, godinu dana od početka svog online života, ima blizu 2.500 tekstova i skoro 1.000 slika sa svojim, posebnim pričama… Adresar Tefter i odeljak sa horoskopom sve više rastu…

Želimo da svim korisnicima Penzina, i onim stalnim, već naviklim na načine “prelistavanja” postojećeg sajta, i onim slučajnim posetiocima, koji na sajt dolaze preko raznih pretraživača u potrazi za određenom informacijom ili temom, olakšamo povezivanje starog i novog sadržaja i time vreme provedeno na Penzinovim stranama učinimo što kvalitetnijim i ispunjenijim.

Obiman sadržaj i velik broj posetilaca Penzina, motivišu nas da ovu selidbu što bolje i što brže sprovedemo. Međutim, upravo veličina Portala zahteva određeno vreme da se posao završi kako treba, a zbog posetilaca ne želimo da ovaj postojeći, stari sajt “zatvorimo” pre nego što novi bude spreman.

Zato ćemo raditi paralelno. U narednim nedeljama, moći ćete da koristite Penzin i da čitate nove tekstove i vesti dok mi budemo spremali novi portal za rad.

Dok selidba traje, neki delovi Penzina možda neće funkcionisati onako kako ste navikli. Odeljak sa horoskopom neće raditi, ali ćemo kratka astro-obaveštenja ostavljati na društvenim mrežama. Tekstove i vesti ćete moći da pratite kao i do sada ali, ako nekih poteškoća bude bilo, molimo vas za razumevanje.

U 2015. godinu ulazimo sa novim izgledom, ali i starom posvećenošću temama koje su, očigledno, mnogima bitne ali se o njima nedovoljno govori i piše u drugim medijima.

Zahvaljujemo vam se za sva čitanja i molimo, još jednom, za razumevanje u slučaju eventualnih poteškoća u korišćenju Portala.

Redakcija Penzina

 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija