Magazin Godine Srbija

Prodaja penzionerskih legitimacija u ATP Pančevo

JKP Autotransport Pančevo obaveštava da će stare penzionerske legitimacije važiti do 31. januara 2014, i da je počela prodaja novih godišnjih legitimacija za penzionere starije od 65 godina.

Cena legitimacije zavisi od visine penzije. Za penzionere koji primaju manje od 20.000 dinara, legitimacija košta 2.000, za one sa primanima od 20.000 do 40.000 – 4.000, a za one čija je penzija veća od 40.000 – 6.000 dinara.

“Izdavanje legitimacija biće produženo, odnosno trajaće tokom cele godine, jer ako neki penzioner stekne uslov i u toku godine, i u februaru ili martu, može da dođe i ostvari pravo na godišnju legitimaciju.

Znači, prodaja godišnjih penzionerskih legitimacija nije vezana za kraj ovog meseca, nego je samo važenje stare legitimacije vezano za kraj januara”, objašnjava Voja Savičić, rukovodilac saobraćaja u ATP-u.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija