Foto albumi Penzin preporučuje na Fejzbuku i Tviteru

Penzin na Fejzbuku

Zašto sebe opet pominjemo kao stranicu koju treba pratiti na Fejzbuku?

Zato što, ako pratite nas na Fejzbuku, ukazaćemo Vam na ove, i još mnoge druge stranice i druge izvore zanimljivih sadržaja na internetu (vidi druge fotografije iz albuma ispod).

Nekome će možda smetati da prati baš svaki post svih zanimljivih stranica, a učini mu se da Penzin ove sadržaje na dobar način “filtrira” i prenosi. Ukoliko ste jedan od njih – Fejzbuk stranica Penzina je pravo mesto za Vas.

Napomena: Možda ste primetili da na sajtu Penzina nema prozora sa fotografijama onih koji nas prate na Fejzbuku, a dugme za “lajk” ili “tvit” tekstova podešeno je da nema direktnog nesvesnog deljenja sadržaja na raznim društvenim mrežama? To je zato što društvene mreže, mahom, ne brinu mnogo o privatnosti svojih korisnika, naprotiv.

Mi u Penzinu smatramo da Fejzbuk komunikacija, dokle god se taj sajt ne stara o privatnosti korisnika, treba da ostane samo i isključivo na Fejzbuku, tj. da imate potpunu kontrolu gde se sve pojavljuje Vaša fotografija ili Vaše ime.

Kako još Penzin čuva Vašu privatnost na internetu?


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija