Penzin 2015 – Dve godine sa vama! (VIDEO)

Penzin 2015 – Dve godine sa vama! (VIDEO)
Penzin - Mi radimo uvek!

U novembru 2015. godine portal Penzin proslavio je dve godine pristustva na internetu. Kako te dve godine izgledaju kada se smeste u dva minuta? Nekako ovako…

Portal za treće doba i međugeneracijsku saradnju Penzin.rs dostupan je  na internetu od 22. novembra 2013. godine.

Dve godine kasnije, sa preko 50.000 poseta mesečno (izvor: Google Analytics), ušli smo među 2.000 najvećih sajtova u Srbiji (izvor: Alexa). Ali, to je samo posledica, ne i naš pravi rezultat.

Pravi rezultat uspeha Penzina jesu verni čitaoci i svi kojima smo pomogli da reše nedoumice u vezi sa penzijama, brigom o starim roditeljima, mogućnostima za ostvarivanje prava, itd.

Ovo je bio tek početak, družićemo se još dugo, dugo… A kako je ukratko taj početak izgledao, pogledajte u videu:

4 comments

  • Izvanredno do sada. Hvala na saradnji sa vojnim penzionerima. Nadamo se da ćete biti još bolji i uspešniji. Ovo je nešto što je nedostajalo a tako potrebno i pristupačno penzionerima. Hvala Vam što postojite!

    Reply
  • Rodjen sam 29.03.1956god zaposlen sam od 1978god -2007 god u bankarstvo ,ali posto banka Intesa zatvorila expozituru u Presevo sa razlogom tehnoloski visak radnika i ostao sam bez posao a sada se nalazim u evidenciji biroa za zaposljavanje .Moje pitanje glasi imam li pravo po novom zakonu PIO DA IDEM NA PRIVREMENU PENZIJU I DOK ISPUNIM 65 GODINE RADNOG DA PLACAM PENALE.
    s postovanje

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *