Magazin Godine Život i godine

Penzin 2015 – Dve godine sa vama! (VIDEO)

Penzin - Mi radimo uvek!

U novembru 2015. godine portal Penzin proslavio je dve godine pristustva na internetu. Kako te dve godine izgledaju kada se smeste u dva minuta? Nekako ovako…

Portal za treće doba i međugeneracijsku saradnju Penzin.rs dostupan je  na internetu od 22. novembra 2013. godine.

Dve godine kasnije, sa preko 50.000 poseta mesečno (izvor: Google Analytics), ušli smo među 2.000 najvećih sajtova u Srbiji (izvor: Alexa). Ali, to je samo posledica, ne i naš pravi rezultat.

Pravi rezultat uspeha Penzina jesu verni čitaoci i svi kojima smo pomogli da reše nedoumice u vezi sa penzijama, brigom o starim roditeljima, mogućnostima za ostvarivanje prava, itd.

Ovo je bio tek početak, družićemo se još dugo, dugo… A kako je ukratko taj početak izgledao, pogledajte u videu:


Tags

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

4 Comments

Click here to post a comment
  • Izvanredno do sada. Hvala na saradnji sa vojnim penzionerima. Nadamo se da ćete biti još bolji i uspešniji. Ovo je nešto što je nedostajalo a tako potrebno i pristupačno penzionerima. Hvala Vam što postojite!

    • Tu smo za saradnju sa svakim ko ima šta da poruči, da informiše naše čitaoce. Hvala i Vama što nas pratite.

  • Rodjen sam 29.03.1956god zaposlen sam od 1978god -2007 god u bankarstvo ,ali posto banka Intesa zatvorila expozituru u Presevo sa razlogom tehnoloski visak radnika i ostao sam bez posao a sada se nalazim u evidenciji biroa za zaposljavanje .Moje pitanje glasi imam li pravo po novom zakonu PIO DA IDEM NA PRIVREMENU PENZIJU I DOK ISPUNIM 65 GODINE RADNOG DA PLACAM PENALE.
    s postovanje

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija