Početna Magazin Godine „Novobeogradsko drugovanje“ tokom zime 2014. godine

„Novobeogradsko drugovanje“ tokom zime 2014. godine

Prvo „Novobeogradsko drugovanje“ održano je 12. decembra 2013. godine u Sportskom centru „11. april“ – zabavna, sportsko-rekreativna manifestacija namenjena penzionerima i starijim Novobeograđanima.

U sali Sportskog centra penzioneri su mogli da se nadmeću u nekoliko sportskih disciplina, pikadu, igranju šaha i brzom hodanju. Druženje je organizovala opština Novi Beograd u saradnji sa Sportskim centrom „Novi Beograd“, a program je osmišljen tako da penzionerima sa teritorije opštine, pored druženja, pruži zabavu i rekreaciju.

U holu je bio priređen i Bazar zdravlja na kome su učesnici događaja mogli da provere šećer, izmere pritisak, provere sluh ili dobiju savete lekara. Za sve učesnike obezbeđeno je i osveženje. Ova manifestacija održavaće se svakog drugog četvrtka od januara do marta 2014.

Svi koji žele da se prijave za sledeće druženje mogu da se jave u Servisni centar opštine na broj telefona 011-785-0-785.

Za vreme održavanja manifestacije ispred SRC „11. april“, bio je postavljen mobilni autobus za dobrovoljno prikupljanje krvi, gde su svi naši sugrađani mogli dobrovoljno da daju krv.