Magazin Godine Život i godine

„Novobeogradsko drugovanje“ tokom zime 2014. godine

Prvo „Novobeogradsko drugovanje“ održano je 12. decembra 2013. godine u Sportskom centru „11. april“ – zabavna, sportsko-rekreativna manifestacija namenjena penzionerima i starijim Novobeograđanima.

U sali Sportskog centra penzioneri su mogli da se nadmeću u nekoliko sportskih disciplina, pikadu, igranju šaha i brzom hodanju. Druženje je organizovala opština Novi Beograd u saradnji sa Sportskim centrom „Novi Beograd“, a program je osmišljen tako da penzionerima sa teritorije opštine, pored druženja, pruži zabavu i rekreaciju.

U holu je bio priređen i Bazar zdravlja na kome su učesnici događaja mogli da provere šećer, izmere pritisak, provere sluh ili dobiju savete lekara. Za sve učesnike obezbeđeno je i osveženje. Ova manifestacija održavaće se svakog drugog četvrtka od januara do marta 2014.

Svi koji žele da se prijave za sledeće druženje mogu da se jave u Servisni centar opštine na broj telefona 011-785-0-785.

Za vreme održavanja manifestacije ispred SRC „11. april“, bio je postavljen mobilni autobus za dobrovoljno prikupljanje krvi, gde su svi naši sugrađani mogli dobrovoljno da daju krv.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija