Početna Magazin Godine Kasting francuskog modnog sajta za starije od 50

Kasting francuskog modnog sajta za starije od 50

Blancheporte, francuski sajt specijalizovan za modu za starije, organizuje kasting za dame koje imaju 50 i više godina

One imaju 50 i više godina. One se osećaju lepima i prihvataju svoje godine bez kompleksa. Blancheporte (Blanšport), francuski sajt specijalizovan za dekoraciju i modu za mlađe seniore, rešio je da im oda počast. Kako? Organizovanjem velikog kastinga rezervisanog samo za žene koje imaju 50 i više godina.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Od 15. januara do 18. februara trajaće prijavljivanje. Žiri sastavljen od članova ekipe Blancheporte, jedne modne blogerke i direktora agencije za manekene Dominique Models, izabraće pet finalistkinja.

Nakon završetka kastinga, pet finalistkinja moći će da proživi dan prave zvezde. Odeća iz snova, frizeri, šminkeri, stilisti… U rukama profesionalaca mode, one će postati – za vreme nezaboravnog snimanja, predmet sveopšte pažnje.

Brend inače „ima nosivu kolekciju, kreiranu za žene koje su prešle pedesetu, a žele modnu liniju koja im priliči“. Jer danas, žene od 50 i više godina surfuju internetom, uživaju u svom slobodnom vremenu, bave se sportom…

Imaju još ogroman deo života pred sobom i žele da uživaju u njemu u potpunosti! Njima je namenjena ova modna linija brenda Blancheporte.

Krajem marta, pet finalistkinja biće pozvano na taj dan iz snova. Od 3. do 15. aprila, najlepše fotografije sa snimanja biće postavljene na sajtu blancheporte.fr a posetioci sajta moći će da glasaju za svoju omiljenu kandidatkinju.

U finalu, jedna od njih, izabrana glasovima posetilaca sajta, biće počasna gošća marke za kolekciju jesen-zima 2014.