Isplata 1. dela penzija za septembar za kategoriju bivši zaposleni (oktobar 2015)

Isplata 1. dela penzija za septembar za kategoriju bivši zaposleni (oktobar 2015)
Isplate penzija - pratite na Penzinu!

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srbije objavio je datum početka isplate prvog dela penzija za septembar 2015. godine za kategoriju bivši  zaposleni – isplata u oktobru.

Prvi deo septembarskih penzija za kategoriju bivši zaposleni počeće da se isplaćuje od subote, 10. oktobra 2015. godine. Prema načinu isplate, penzije za bivše zaposlene isplaćivaće se:

 • od 10. oktobra – preko tekućih računa
 • od 12. oktobra – na šalterima pošta
 • od 12. oktobra – na kućne adrese

Na Penzinu možete pronaći i mnogo drugih korisnih i zanimljivih informacija:

3 komentara

 • Čemu penzionerska kartica, kad ne mogu svi da je koriste? Na primer proverom, u Ćupriji nema ni jednog objekta gde ona može da se koristi.

  Odgovori
  • Poštovana,
   Sistem Penzionerske popust kartice i Porodične popust kartice neprestano raste i proširuje se. Spisak kompanija i mesta gde se mogu koristiti i postoji da biste procenili da li Vama odgovara da u ovom momentu naručite Penzionersku popust karticu. Takođe, ima penzionera iz Ćuprije čija deca npr. žive u Beogradu, a unuci studiraju u Novom Sadu. Njima odgovara da za sebe i svoju porodicu uzmu Penzionersku i Porodičnu popust karticu jer se to njihovoj deci/unucima isplati. A deca/unuci to mogu da im plaćaju. Na primer. Ali najvažnije je znati: sistem raste i širi se Srbijom. Doći će, neminovno, i do Ćuprije.

   Odgovori
 • Sta ce da rade pebzioneri u mestima gde banke nerade subotom pa se isplata vr[i tek u utorak. Nije tesko izracunati sa koliko novca banke raspolazu i koliki prihod mogu ostvariti ne za tri dana nego za tri sata.Po ko zna jkoji put penzioneri su zakinuti i to bas danas uoci zadusnica.NEKA VAM JE SA SRECOM!!!

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *