Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 6. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 6. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 6. septembar 2014.

Merkur je već par dana u Vagi i već smo svi prešli na opušteniji način komunikacije. Ćaska se više, važnije su i površne veze, gradi se društvena mreža i radi na njoj…

Ali danas ćemo odjednom postati nesigurni. U sebe, u način na koji komuniciramo sa drugima, u njihove reči i njihovo ponašanje… Da li je naša društvena mreža dovoljno dobra? Da li nam je takva kakva je uopšte potrebna?

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ili ćemo se naći u situaciji da ne znamo da li da poverujemo u priču. Da li je istina ono što se kaže? Da li smo sami dovoljno dobro sagledali situaciju?

U ovakvoj komunikacijskoj magli, bolje će se snaći prva dekada vazdušnih znaka (Blizanci, Vaga i Vodolija) iako će i oni podjednako preispitivati rečeno.

Rakovi
rođeni krajem juna i početkom jula i Ribe rođene krajem februara i na samom početku marta, biće više izgubljeni u magli koja nastaje oko njih. Ništa strašno, magla može biti i romantična, a brzo će se i razići, ali bi bilo bolje da odluke ne donose danas.

Narednih dana, svi ćemo biti uspešniji tamo gde je potrebno lepo obraditi detalje ili precizno preneti lepotu. Cene se urednost, tačnost i finoća manira. Kako u školskim klupama, tako i na poslovnim sastancima. Kako u društvu, tako i u kući.