Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 6. septembar 2014.

Neptun

Merkur je već par dana u Vagi i već smo svi prešli na opušteniji način komunikacije. Ćaska se više, važnije su i površne veze, gradi se društvena mreža i radi na njoj…

Ali danas ćemo odjednom postati nesigurni. U sebe, u način na koji komuniciramo sa drugima, u njihove reči i njihovo ponašanje… Da li je naša društvena mreža dovoljno dobra? Da li nam je takva kakva je uopšte potrebna?

Ili ćemo se naći u situaciji da ne znamo da li da poverujemo u priču. Da li je istina ono što se kaže? Da li smo sami dovoljno dobro sagledali situaciju?

U ovakvoj komunikacijskoj magli, bolje će se snaći prva dekada vazdušnih znaka (Blizanci, Vaga i Vodolija) iako će i oni podjednako preispitivati rečeno.

Rakovi
rođeni krajem juna i početkom jula i Ribe rođene krajem februara i na samom početku marta, biće više izgubljeni u magli koja nastaje oko njih. Ništa strašno, magla može biti i romantična, a brzo će se i razići, ali bi bilo bolje da odluke ne donose danas.

Narednih dana, svi ćemo biti uspešniji tamo gde je potrebno lepo obraditi detalje ili precizno preneti lepotu. Cene se urednost, tačnost i finoća manira. Kako u školskim klupama, tako i na poslovnim sastancima. Kako u društvu, tako i u kući.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija