Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 5. jul 2014. godine

Horoskop za subotu, 5. jul 2014. godine

Horoskop za subotu, 5. jul 2014. godine

U subotu se, na opštem nivou, snažna energija novih početaka, borbe i promena jače oseća nego juče, kada smo se pre svega borili sa demonima u sebi i suprostavljali ljudima u našem neposrednom okruženju.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Mesec, koji se cele sedmice u sve meša, za vikend će, prolazeći kroz znak Vage, uzburkati duhove i pokrenuti nerazjašnjene sukobe. Danas doprinosi pokretanju one energije koja nas prati od aprila. Prvo će se aktuelizovati lične stvari pokrenute prethodnog dana. Izlaz je u verbalizaciji osećanja. Bez obzira da li ćemo završavati ili počinjati neku vezu ili odnos sa okolinom, važno je komunicirati.

Koliko god je moguće staloženo i pribrano. Ako nešto znaju, Vage definitivno znaju da se postave diplomatski. A Mesec izražava naše potrebe. Dakle, danas nam je potrebno da nađemo diplomatsko rešenje, bez obzira o kojoj sferi života da je reč. Naravno, Vage znaju da preteraju u zaobilaženju poente i uvijanju, što naročito zna da iznervira ostale pripadnike kardinalne četvorke (Ovan, Rak, Vaga, Jarac). Danas će nam biti potrebna mera u svemu, pa i u diplomatiji.

Uveče, kada se u nizu svojih današnjih sukobljavanja, Mesec nađe nasuprot Uranu, moguće je da će se stvari napokon prelomiti ili stišati kao da ništa nije bilo. Teško je reći. Sa Uranom, ništa nije izvesno, sem neizvesnosti same.

Mesec je na početku sedmice združio svoje moći sa Lilit, a danas se lepo slaže i sa njom i sa Venerom. Danas bi žene definitivno mogle spasiti svet. Dobro, makar dan od fijaska.

Vazdušni (Blizanci, Vaga, Vodolija) i vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac) najviše osećaju ovaj uticaj, pogotovo rođeni u ovim znacima i u prvih deset dana meseca. Kada god da ste rođeni i kojeg god pola bili, nađite se danas sa svojim prijateljicama na ručku, kafi ili u šetnji. Prijaće nam svima.