Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 29. novembar 2014.

Horoskop za subotu, 29. novembar 2014.

Horoskop za subotu, 29. novembar 2014.

Danas „radi“ intuicija. Danas nepogrešivo osećamo šta treba da uradimo i kuda treba da se uputimo, a da za to nemamo objektivno objašnjenje. Do takvog objašnjenja nam nije ni stalo.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ali ovo nije dan u kome ćemo bezglavo srljati. Ovo je dan kroz koji se krećemo kao kroz duboke vode. I struje nas nose. U celoj situaciji se osećamo lako, rasterećeno.

Iako teret imamo. On postoji odavno. To je teret tih neumitnih promena oko nas koje zahtevaju i promene u nama. Teško je i bolno ostaviti delove prošlosti za sobom, priznati sebi da su prošlost. Ali je neophodno.

Narednih meseci ćemo rasti kidajući se. Nije lako. Ali danas ne osećamo probleme koje te promene stvaraju u našem svakodnevnom životu. Danas osećamo da su stvari onakve kakve treba da budu. Plivamo i isplivaćemo na kraju.

Ali se danas jednostavno prepuštamo. Dobar je taj osećaj, čak iako se možda ispostavi kao pogrešan, kada se deluje na bazi instinkata, po unutrašnjem osećaju. Ne razmišljajući mnogo, a sasvim uvereni u ispravnost odluka.