Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 11. oktobar 2014.

Mars

Međuljudski odnosi se popravljaju. Osećamo veću podršku zajednice i lakše sarađujemo sa ljudima oko sebe. Lako postižemo pozitivne promene zahvaljujući svom trudu i radu.

Danas smo smeli, poletni i osećamo jaku volju za postignućima. Sve što budemo preduzeli danas ima velike šanse da bude konstruktivno, dobro zamišljeno i još bolje sprovedeno. A mnogi među nama bi mogli danas da pokrenu neke nove projekte. U njih možemo da uključimo i druge, čak bi, zbog naglašene energije saradnje, to bilo korisno učiniti.

Ovaj dan donosi i jasne i precizne uvide u našu stvarnost. Iako puni poleta, nećemo se bezglavo kretati u bilo kom pravcu. Danas pravilno rasuđujemo i dobro odlučujemo. Zato pokrenuti planovi i projekti imaju sve šanse da budu veoma uspešni.

Međutim, kada su emotivni odnosi u pitanju, dan bi mogao da izgleda sasvim drugačije. Veze koje imaju nekih problema danas bi mogle biti zategnute do pucanja. Jer nam je potrebno da budemo slobodni od stega.

Pri tome, ukoliko stege osećamo, imaćemo mnogo manje obzira prema drugima. Mnogi će postupiti onako kako njima u ovom trenu odgovara. Da li će se posle kajati i da li će im drugi oprostiti? Ovaj dan nije vreme za odluke o promeni ponašanja i stavova prema partneru.

Angažujte sebe na drugim poljima, potrudite se da se sklonite od situacija u kojima biste bili izazvani da odreagujete.
Jer veoma je moguće da nećete odreagovati kako treba, niti će to, dugoročno gledano, biti u vašu korist. Jer iako treba prekinuti neku vezu, danas to nećete učiniti na pravi način.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija