Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 1. novembar 2014.

Horoskop za subotu, 1. novembar 2014.

Horoskop za subotu, 1. novembar 2014.

Šarolikost uključenih planeta ukazuje na široku lepezu mogućnosti koja nam se nudi. Ljubav i novac, akcija i imaginacija, dobro rasuđivanje i dobra komunikacija.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nisu baš česti dani kada imamo tri sekstila u kojima još učestvuje šest različitih planeta.

Nećemo u ovom tekstu umarati širu publiku astrološkim pojmovima. Samo kratko: sekstil je pozitivan, protočan aspekt (ugao između pozicije dva nabeska tela) od 60°. Kada se nađu na ovoj udaljenosti jedna od druge, dve planete se međusobno podržavaju. To je blaga podrška koju ne osećamo jako ako ne rešimo da je iskoristimo. 

Danas sekstil prave: Venera u Škorpiji i Pluton u Jarcu, Mars u Jarcu i Neptun u Ribama i Merkur u Vagi i Jupiter u Lavu. Šarolikost uključenih planeta ukazuje na široku lepezu mogućnosti koja nam se nudi. Ljubav i novac, akcija i imaginacija, dobro rasuđivanje i dobra komunikacija. Danas možete da iskoristite od svega po malo ili da fokus stavite na oblast života koja vam je najvažnija.

Da počnemo sa ljubavlju – energija oko nas nudi mogućnost transformacije odnosa u pozitivnom pravcu. Kroz tu transformaciju i sama osoba se menja. Učvršćujemo veze snažnim nitima međusobnog razumevanja. Osećaj kad znate da vas neko poznaje, kad vas vidi ogoljene, a voli i poštuje. Ne lice koja dajete svetu, ne svoj odraz u vašim očima, već voli vas takve kakvi jeste.

Ovaj dan je odličan i za sklapanje poslova, novčane transakcije, prodaju i kupovinu. Dobro znamo šta želimo, znamo kako svoje stavove na pravi način da izrazimo i odbranimo. Nema tenzija, komunikacija je olakšana. Znamo šta želimo, te znamo i da kupimo i da prodamo.

Danas se osećamo osnaženima, sigurnim u sebe, a da pri tome nema otpora okoline. Snažne individue koje deluju složno u zajedničkom interesu. Oni kojima je potrebna pomoć, danas mogu da je dobiju sa raznih strana. Spremni smo i da delamo bez ličnog interesa. U korist drugih.

Ovaj dan je dobar i za rekonvalescente. Dobro se osećamo i dobro izgledamo. Ne zaboravite samo da ukoliko želite da konkretizujete dobre vibracije ovog dana, morate da se pokrenete.