Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 10. septembar 2014.

Venera

Zaljubljeni i željni ljubavi mogli bi da se zarobe u sopstvena maštanja. Neuzvraćene ljubavi, žudnja za onom pravom osobom koja nadopunjava, nesigurnost u ljubav drugoga ili zablude o ljubavi drugoga…


Bilo da ste u ružičastim ili tmurnim oblacima, ne presuđujte. Reči su danas snažne i imaju veliku moć. Ali kada se radi o pitanjima srca, ne vidi se dobro šta je iza velikih reči.

Trgovci i menadžeri danas imaju veoma povoljan dan pred sobom. Ugovori se potpisuju, poslovi se zatvaraju. Ali treba biti oprezan sa detaljima ugovora, sa pravnim aspektima, administracijom…

Netaktičnost i narušavanje dobrih manira i civilizovane komunikacije mogli bi večeras ili tokom sutrašnjih prepodnevnih sati da izazovu burnu emotivnu reakciju. Posledice verovatno neće biti dugoročne, ali trenutno mogu da zabole sve umešane. Zato se trudite da vaše reči imaju snagu, ali ne i da budu otrovne.

Poseban uticaj na:

  • Ovnove rođene prvih deset dana aprila – mogu biti pogođeni tuđom netaktičnošću i pokušajima da ih izmanipulišu. Osećaju da im se podriva njihov uticaj i kredibilitet i zbog toga mogu burno da reaguju.
  • Rakove rođene prvih deset dana jula – osećaju se posebno ugroženi nametanjem tuđih stavova i moglo bi da se desi da se potpuno povuku.
  • Lavove rođene krajem jula i prvih deset dana avgusta – danas imaju sjajan dan pred sobom.
  • Vage rođene prvih deset dana oktobra – mogu da profitiraju ukoliko iskoriste snagu reči, ali moraju da strogo povedu računa da ne povređuju druge jer će se dugoročno to njima obiti o glavu (a iako su diplomatija i finoća termini kojima se Vage opisuju, ovih dana postoji opasnost da će se diplomatija pretvoriti u manipulaciju, a finoća u pritvornost)
  • Jarčeve rođene prvih deset dana januara – pokušavaju da nađu balans između misli i osećanja, da nađu pravi izraz. Ako to uspeju, jačaju. Prava mera im donosi i pravu moć.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija