Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 29. septembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 29. septembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 29. septembar 2014.

Što smo opušteniji i svesniji sebe, to je veća šansa da naši odnosi sa drugima postanu bolji.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas je Mesec u Strelcu označio početak neobične sedmice, sedmice krcate mogućnostima – kako za loše, tako i za dobre stvari… Mogućnosti su pred nama, mi biramo kojim ćemo putem.

Ako nas nešto mami i usmerava na jednu ili drugu stranu, mi smo ti koji imaju moć volje da se negde odupru, a negde izbore. I to je avantura, ta avantura koju Strelac nudi – ne samo stići negde, nego i sam se izboriti sa izazovima na putu.

Danas, međutim, ozbiljnih izazova ne bi trebalo da bude. Jutro nam je malo nesigurno u pravac kojim smo krenuli. Vrludamo tamo-amo, nismo sigurni „jesmo li došli, ili smo pošli“. Oko podneva ćemo se već sasvim pribrati. Sigurni smo u svoje korake.

Venera danas ulazi u jedan od dva znaka kojim vlada – znak Vage.
Treba se samo setiti da je Vaga vazdušni znak, tako da Venera ovde deluje na mentalnom nivou povezivanja. Odatle njena povezanost sa pregovorima i diplomatijom.

Vaga zna da je bitno napraviti ravnotežu između pružanja i davanja; između tvojih i mojih potreba. Ona razume kompromise, upravo je ona ta koja je kompromise i stvorila. Nema tu ničeg ciničnog. Naći ćemo se na sredini puta.

Da bih volela tebe, moram da volim i sebe. Dakle, izađimo i udovoljimo malo sebi! Zaslužili smo. Na kraju, u čemu je poenta napornog rada ako ne možemo da uživamo u njegovim plodovima?

Unesite nešto lepo u svoj dom: cveće, sliku, meke jastuke, bilo šta što poboljšava atmosferu i prija vašem ukusu. Što smo opušteniji i svesniji sebe, to je veća šansa da naši odnosi sa drugima postanu bolji.