Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 7. novembar 2014.

Horoskop za petak, 7. novembar 2014.

Horoskop za petak, 7. novembar 2014.

Ako ste sve obaveze i radne zadatke završili pre petka, ovo bi mogao biti miran dan, bez mnogo dešavanja.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ali budući da je prava retkost da poslove završimo unapred ili pre isteka sedmice, bez obzira čime da se bavimo i da li su to poslovne ili neke druge obaveze, ovaj dan bi mogao biti prilično stresan.

Jer, jednostavno, danas će nam biti teško da se pokrenemo. Statični smo i lenji. Teško će nam padati ispunjavanje ranije utvrđenih obaveza. Sa druge strane, želimo da ispunimo sopstvene potrebe. Tačnije, želimo da naše potrebe drugi ispune.

Pomalo smo kao deca danas. Znamo šta želimo i očekujemo od roditelja da nam to pruže. I baš kao deci, potrebno nam je to osećanje sigurnosti da će se drugi pobrinuti za nas. To bi možda i bilo u redu, da neko hoće da se prihvati uloge roditelja. Ne, nažalost, danas bismo svi da budemo deca.

Trebalo bi da povedemo računa jer i deca znaju da se sukobljavaju. Naročito znaju da povrede svojom iskrenošću. Dan bi mogao da se završi durenjem i ozlojeđenošću. Niko nije kriv, ali svi pate.

Ako ikako možete, potrudite se da nađete kreativni aspekt svog posla i da pokušate da se njime danas bavite. Jer postoji lepa mogućnost da stvaralaštvo danas nađe dobar kanal da se izrazi. To je dobra vest za umetnike i kreativce, ali bi i drugi mogli da je makar donekle iskoriste.

U svakom slučaju, izbegavajte da danas za neaktivnost i statičnost optužujete druge. Verovatno ni sami ne radite bogzna šta. Čuvajte se zajedljivih opaski. I svojih i tuđih upućenih vama. Nekada je najbolje jednostavno se skloniti.

Posebno su „na udaru“ pripadnici fiksnih znakova (Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije).