Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 1. maj 2015. godine

Horoskop za petak, 1. maj 2015. godine

Horoskop za petak, 1. maj 2015. godine

Merkur je ušao u Blizanace, Mesec je u Vagi. Ako bismo naštelovali svoje unutrašnje mehanizme u skladu sa ovim, našli bismo dobar način da provedemo lepo praznični dan.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Napetost je prisutna, prisutna zahvaljujući danima koji su pred nama. Ali ovaj dan, sam po sebi, dovoljno je pozitivan da bismo dali sebi zadatak da se opustimo i dobro zabavimo.

Merkur je jutros ušao u znak Blizanaca, Mesec je u Vagi. Ako bismo naštelovali svoje unutrašnje mehanizme samo u skladu sa ovim, našli bismo dobar način da provedemo lepo ovaj praznični dan.

Jer ova dva nebeska tela utiču upravo na svakodnevni ritam, na atmosferu dana. Zasene ih nekad i pravagnu uticaji nekih drugih, većih. Onda zbog makrosituacije zaboravimo da se lepota nalazi u detalju i u trenu, da je važno videti čoveka pored sebe, ceniti ono što imamo, vrednovati ono što smo postigli…

Osobe koje nauče da treba biti svestan dobroga u svom danu, lakše se bore i snažniji otpor pružaju svim onim velikim izazovima života.

Mesec u Vagi i Merkur u Blizancima, udruženi, daju šansu da se opustimo i uživamo u kontaktima sa drugim ljudima.

Danas su ljudi društvenii i šarmantni – veće su mogućnosti da takvi budu, ako im pružite priliku ili povod. Osmehnite se čak i ako ispred sebe imate čoveka skupljenih obrva i namrštenog čela – sva je prilika da će se razvedriti.

Ako ste rešili da dan provedete sa prijateljima i dragim ljudima, najverovatnije da će vam, uprkos tradiciji, biti važnije da se ispričate nego da više nego dobro jedete.

Ostajemo vam dužni kratak pregled Merkurovog ne tako kratkog boravka u Bliznacima. Do kraja ovog Prvog maja, biće gotov i postavljen u okviru ovog teksta.