Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 9. oktobar 2014.

Bik

Kada je o odmoru reč, ovaj dan je dobar, ukoliko sebi možete to da priuštite, za pravi hedonistički predah. Za uživanje u onome što najviše volite da jedete, pijete, za drage ljude

Dan je danas mnogo mirniji nego juče. Uticaj pomračenja meseca će se osećati narednih nekoliko meseci, tako da ako niste čitali horoskop za sredu, 8. oktobar, preporučujemo da ga pročitate i razmislite o pravcu kojim se kreće vaš život.

Svih ovih dana, aktuelan je i Veliki vatreni trigon koji nam nudi sjajne mogućnosti samo ako se rešimo da krenemo sa delovanjem u željenom pravcu. Ali je, u odnosu na ostale dane oko njega, ovaj četvrtak prilično miran. Odmaramo se od uzbuđenja i pripremamo za nova.

Kada je o odmoru reč, ovaj dan je dobar, ukoliko sebi možete to da priuštite, za pravi hedonistički predah. Za uživanje u onome što najviše volite da jedete, pijete, za drage ljude i dobru muziku. Uveče se slobodno prihvatite neke knjige. Čitajte ili pišite.

Verovatno ste se već navikli na retrogradno delovanje Merkura prethodnih dana. Ako niste, sporost svih i svega oko vas danas bi mogla da vas iznervira. Ne dajte se emocijama (ukoliko one nisu u sklopu gorepomenutog hedonističkog uživanja). Vaše emotivno stanje bi moglo da se negativno odrazi na vašu moć rasuđivanja. Moglo bi da se desi da odreagujete burno, pa da se već sutradan kajete zbog toga.

Ali ovakvo stanje duha pogoduje kreativnosti. U paru sa Velikim vatrenim trigonom, ako ste umetnička duša, a nikad se niste usudili da se izrazite, evo idealnog dana za to.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija