Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 9. oktobar 2014.

Horoskop za četvrtak, 9. oktobar 2014.

Horoskop za četvrtak, 9. oktobar 2014.

Kada je o odmoru reč, ovaj dan je dobar, ukoliko sebi možete to da priuštite, za pravi hedonistički predah. Za uživanje u onome što najviše volite da jedete, pijete, za drage ljude

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Dan je danas mnogo mirniji nego juče. Uticaj pomračenja meseca će se osećati narednih nekoliko meseci, tako da ako niste čitali horoskop za sredu, 8. oktobar, preporučujemo da ga pročitate i razmislite o pravcu kojim se kreće vaš život.

Svih ovih dana, aktuelan je i Veliki vatreni trigon koji nam nudi sjajne mogućnosti samo ako se rešimo da krenemo sa delovanjem u željenom pravcu. Ali je, u odnosu na ostale dane oko njega, ovaj četvrtak prilično miran. Odmaramo se od uzbuđenja i pripremamo za nova.

Kada je o odmoru reč, ovaj dan je dobar, ukoliko sebi možete to da priuštite, za pravi hedonistički predah. Za uživanje u onome što najviše volite da jedete, pijete, za drage ljude i dobru muziku. Uveče se slobodno prihvatite neke knjige. Čitajte ili pišite.

Verovatno ste se već navikli na retrogradno delovanje Merkura prethodnih dana. Ako niste, sporost svih i svega oko vas danas bi mogla da vas iznervira. Ne dajte se emocijama (ukoliko one nisu u sklopu gorepomenutog hedonističkog uživanja). Vaše emotivno stanje bi moglo da se negativno odrazi na vašu moć rasuđivanja. Moglo bi da se desi da odreagujete burno, pa da se već sutradan kajete zbog toga.

Ali ovakvo stanje duha pogoduje kreativnosti. U paru sa Velikim vatrenim trigonom, ako ste umetnička duša, a nikad se niste usudili da se izrazite, evo idealnog dana za to.