Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 30. oktobar 2014.

Saturn

Četvrtak ne donosi značajnija dešavanja. Dopušta nam da predahnemo i od borbe i od entuzijazma.

Diskretno postavljeno težište nalazimo u ravnoteži između Škorpije i Jarca.

Sunce i Venera su već dovoljno zašli u duboke vode Škorpije. One ih sada okreću ka unutra. Želje i prohtevi svakodnevnog života ostaju za neke druge dane. Danas vodimo računa o svom unutrašnjem biću.

Saturn koji u Škorpiji boravi već dve godine i sprema se da je napusti krajem ove, ukazao nam je već na slabosti kojima nas izlažu naše tajne. Sada njegovo učenje u ovom znaku apsolviramo i nije nam više toliko mučno. Naučili smo da živimo sa nekim svojim manama ili smo ih se odrekli.

Mesec je još uvek Saturnovom znaku, u Jarcu i danas prepodne sa Saturnom pravi sekstil. Ovo naglašava zrelost naših osećanja. Pokazujemo disciplinu i samokontrolu. Donosimo racionalne odluke u kojima osećanja učestvuju kao bitan i obogaćujući deo ljudske prirode, a ne kao kočničar.

U ovakvim danima žanjemo trud koji smo u prethodne dve godine uložili u spoznaju sebe i svojih tamnih uglova. Jasnije vidimo stvari i mnogo lakše menjamo ono što je potrebno promeniti. Ali ove promene nisu radikalne, ne čupaju iz korena, nego na tradiciji grade nove oblike.

Dobar dan za jačanje porodičnih veza i veza među generacijama. 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija