Početna Magazin Godine Happy Papy (video)

Happy Papy (video)

Happy Mania je zahvatila i domove za stare francuske organizacije Groupe SOS Seniors* i najmanje što se može reći jeste da seniori imaju osećaj za ritam.

Od stanara preko medicinskog osoblja do zaposlenih u upravi, svi su bili radi da se zabavljaju i plešu uz ritam numere „Happy“ Farela Vilijamsa.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Stanari domova su iskoristili priliku da podele sa svetom svoju dobru energiju. Ovo je bio i dobar način da se pokaže na koji način se organizacija Groupe SOS Seniors stara o lepoj starosti u svojim domovima: kompentencija i stručnost, komfor stanara, poštovanje jedinstvenosti ličnosti svakog, pospešivanje veza između stanara i okruženja, otvaranje ustanova ka svetu…

Domovi za stare su pre svega mesto života! Iako nisu svi učesnici u spotu deke (Papy), svi su pokazali da su itekako živahni.

*Groupa SOS Seniors je francuska organizacija koja upravlja sa 50-ak ustanova za smeštaj zavisnih starijih osoba (EHPAD – Etablissements d’hébergement pour personnes âgées dépendantes) i putem njih nudi kvalitetne usluge, u saradnji sa staraocima iz porodice stare osobe, a uz poštovanje njihove ličnosti i bez obzira na visinu njihovih primanja.