Foto albumi Ideje za uživanje

Haljine za plažu – prijatna letnja elegancija

Slika: Letnje haljine za plažu

Haljina za plažu može objediniti nekoliko uloga zavisno od kroja, boja i materijala.

U njoj se može doći do same plaže, ako je rađena kao letnja haljina ili tunika. Kada je napravljena od marame, ili od providnijih materijala, ili ima nešto slobodniji kroj u vidu dubokih izreza ili “hrabrije” dužine, može služiti ekskluzivno kao haljina za plažu i okolinu, tj. odlazak u obližnji restoran, itd.
Haljina za plažu omogućuje onim stidljivijim da prošetaju plažom među kupačima bez straha od pogleda i eventualnih komentara, i da se osećaju prijatnije u prolasku među peškirima i stazom.
Haljine koje nose bake na slici pored, mogu da nose one hrabrije dame, koje žele da zbune i nasmeju okolinu. Vrlo je moguće da će privući i više pogleda od mnogih daleko mlađih devojaka. 

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija