Magazin Godine Srbija

Đuro Salaj: Konkurs za starije (55+) “Mogu, dođi da vidiš”

Slika: Ljubavnici, Lauren Fleishman

Univerzitet za treće doba „Đuro Salaj“ organizuje konkurs „Mogu, dođi da vidiš“ namenjen penzionerima i svim ljudima pd 55 i više godina, koji imaju dovoljno iskustva, znanja i slobodnog vremena. Rok za vaše predloge 2. decembar 2016.

“Đuro Salaj” poziva vas da pošaljete vašu ideju o tome šta je ono što vi znate, a smatrate da bi bilo korisno podeliti sa drugima. Pet najzanimljivijih predloga biće predstavljeno na posebnom događaju u subotu, 29. decembra 2016. godine, u Resavskoj 78 u Beogradu.

Na osnovu dosadašnjih prijava biće tu zanimljivih mini radionica (izrada sapuna, nakita, itd), izložba slika, fotografija, heklanik i keramičkih radova, ali i pesma, muzika i čitanje poezije.

U sklopu događaja planirana je i zabava sa evergrin muzikom.

Rok za slanje predloga – petak, 2. decembar, u 16 časova.

Možete doći lično u Nemanjinu 28 (Slavija) i na portirnici ili u kancelariji broj 11 ostaviti vaše predloge. Ideje nam možete poslati i poštom ili putem mejla milena.djurosalaj@gmail.com.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija